Pályázat

Széchenyi 2020

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02119
 
Kedvezményezett neve: Bakondi Autó Korlátolt Felelősségű Társaság
 
Projekt címe: Épületenergetikai fejlesztés a Bakondi Autó Kft.-nél
 
Támogatás összege: 3 182 256 Ft
 
Támogatás mértéke: 55%
 
Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2020.12.31.

Projekt tartalmának bemutatása:
A Bakondi Autó Kft. 2018-ban került megalapításra a Heves megyei Felsőtárkányban.
A Kft. kezdetektől fogva gépjárműjavítással és karbantartással foglalkozik Felsőtárkányban, a Szüret utca 4. sz. alatt. Magas színvonalú szolgáltatással és professzionális szaktudással elégíti ki a vásárlóink igényeit.
Üzembehelyezésre kerül 17,22 kW teljesítményű 42 db Hyundai 410 W-os HiE-S410SI típusú vagy eé. monokristályos napelem modul 1 db Fronius Symo 15.0 3 M WLAN (távmonitorozható) inverterrel, amellyel a cég saját villamosenergia-fogyasztásának jelentős részét kívánják kiváltani Felsőtárkány, Szüret utca 4. szám alatt. Megtörténik a támogatott napelemes rendszer beszerzése, telepítése, a kapcsolódó szerkezeti- és tartóelemek beszerzése és telepítése, az épület elektromos rendszeréhez, illetve a hálózathoz való csatlakozáshoz és a műszakilag biztonságos működéshez szükséges elemek beszerzése és ezek kiépítése, mérő- és szabályozó berendezések beszerzése és felszerelése.
A projekt hozzájárul stratégiai célok eléréséhez; növeli a gazdálkodás eredményeit és hozzájárul a tevékenység hosszú távú fenntarthatóságához.